Rodila jsen nedávno u Apolináře a to 2.7.Porod jsem neměla nic moc lehký od 1.7 od 10hod mi ho vyvolávali a Valinka se narodila 2.7 ráno v 5:33.I přes to musím říct,že to u Apolináře bylo super.Na sále hrozně fajn mladý PA,který mi celou dobu porod vedly a Dr.přišel až na šití.Byla jsem z jejich péčí moc spokojená.Valinka po porodu měla dýchací potíže,byla 14dní přenošená a měla lehkou tachykardii tak jí na 24 hod museli dát do inkubátoru.Dostala jsem se na odd.P3 a péči tam si nemohu vynachválit dětský sestřičky naprosto super,ochotný pomoci uplně ve všem.Ve všem jsem se na ně mohla obrátit a to ve dne i v noci.Jestli budu rodit tak zase u Apolináře,můžu vřele doporučit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.