Milé maminky,
kdo váhá s výběrem porodnice, můžu ze své zkušenosti doporučit Apolinář. Jakožto prvorodička jsem měla strach a váhala do jaké porodnice mám jet a kterou si vybrat. Nakonec jsem se rozhodla pro Apolinář.
Od příjmu jsem se setkal jen s úsměvem a velkou ochotou.Přijmula mě porodní asistentka, která se představila a ujala se mě, i když jsem rodila v tři ráno. Bála jsem se, abych nebyla sama a nebyla. Mohl se mnou být celou dobu na sále manžel a asistentka byla vždy k dispozici.Měla jsem silné bolesti a nevěděla, co dělat. Porodní asistentka mě natřela olejíčkem, tzv.aromaterapie a napustila mi masážní vanu, která byla úpně skvělá. Asi po hodině mě asistentka vyšetřila a šla jsem do tzv.přípravy. Mohla jsem si vybrat, klystýr a holení ano - ne. Poté jsem šla na porodní sál, kde už jsme netrpělivě očekávali narození naší dcerky..Rodila jsem s epidurálem a mohu vřele doporučit.Moc se mi ulevilo, odpočinula jsem si a porod jsem si nádherně vychutnávala. Seděla jsem na balonu, chodila, stála..Asistentky byly jen samý úsměv a pochopení. Věděly přesně, kdy co potřebuji a ochotně zodpověděly každou mojí otázku. Lékař, který se o mě staral byl také velice přívětivý a ochotný. Neměla jsem pocit samoty a nebo to, že jdu někomu na obtíž..
A pak přišla ta chvíle...Nevěděla jsem, co dělat, ale porodní asistentka, která byla se mnou mi vše říkala a pořád. Podpírala mi hlavu, držela za ruku, říkala, jak tlačit..A pak se nám narodila nádherná zdravá Adélka. Úžasný pocit, porodit své první miminko v tak úžasném prostředí a sehraném týmu..Moc děkuju a příště jedině u Vás...
Proto bych maminkám, které se nemohou rozhodnout, chtěla pomoci v rozhodování, alespon malinko...
Mockrát děkuji porodním asistentkám, lékařům a dětským sestřičkám!!!!!
Předchozí