Ahoj maminky, také bych se ráda podělila o své zkušenosti se Zlínskou porodnicí. Rodila jsem v roce 2007, přenášela jsem 11 dní, pak mě přijali na oddělení a ráno mi zavedli čípek, porod se hned rozběhl, tak jsem byla převezena na sál. Tam se mě ujala skvělá porodní asistentka (jméno bohužel nevím) a také mě dostala do péče praktikantka vyšší školy, která mi po celou dobu úžasně pomáhala, rodila jsem nohama zapřená o ni i o asistentku. U porodu byl i manžel a bylo to super. Narodil se nám Kubíček a já jsem byla nejšťastnější na světě. Pak jsem byla převezena na šestinedělí, zrovna když k mé smůle malovali jedno oddělení, takže na pokojích jsme byli po třech. Malý byl pořád přisátý u prsa, zdálo se mě že tam nic nemám. Ale když jsem potřebovala sestry malého ochotně přikrmovali. Ovšem tím jak bylo přeplněno a byl zrona víkend tak asi nestíhali a když mi nastoupilo mlíko měla jsem zase pocit že tam nic nemám, a už jsem začala být celá naměko. Pokoj se plnil návštěvama, nebyl tam klid nemohla jsem skoro celý pobyt spát takže jsem byla na pokraji sil. Nejhorší to bylo poslední noc kterou jsem skoro celou probrečela a když jsem šla asi ve 3 ráno za ženskou sestrou (strašně jsem si potřebovala s někým o tom popovídat) tak když se mi ji podařilo zbudit, odbyla mě tím, že to bude v pořádku ať si jdu lehnout. Takže jsem další hodiny brečela a brečela čímž se nevyspaly ani mé spolubydlící. Naštěstí mě ráno propustili, a já jsme brečela ještě další týden doma a dostávala jsem se z toho celé šestinedělí. Ted čekám druhé a rozhoduju se jít asi do Přerova, hlavně kvůli klidu (protože jak tady čtu tak je ve Zlíně často přeplněno) a mají tam nové krásné pokoje a nízké nové postele na které lehce vylezete. Jinak jsem po celou dobu chodila k paní doktorce Henčlové a zaváděla mi i čípek a chodila se za mnou dívat na sál, a můžu říct, že jsem s ní také žádné problémy neměla. Je to profesionál. Zdraví Zdenka
Předchozí