Zdravím všechny.Jsem teď asi v 8tt,ale ve skut.asi v 6.Před 14 dny jsem byla poprvé u doktora s "těhotenstvím"a ten mi ukazoval na monitoru při ultrazvuku"cosi" že toto je žloutkový váček a že mimi je to připlesklý ke stěně co já ani pořádně nerozeznala(prý je to tak malé že to ani nejde změřit),ale má to náznak bití srdíčka.Prý tak 4-5.týden(od početí)Ani kartu mi ještě nevypsal.pozval mě na další kontrolu za 3 týdny.To už by mělo byt "co měřit"a kartu mi vypíše až pak. Tak se těším,jen je mi to dlouhý...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.