Vážené maminky,
jsem z HK, ale po různých nepříznivých referencích od ostatních maminek rodicích v HK jsem se rozhodla přivést svého prvního potomka na svět v Pardubické porodnici. Jsem spokojená úplně se vším, snad kromě jídla, ale to je všude hold nemocniční strava. Po příjezdu do porodnice ve 4:30 se nás ujala mladá asistentka, mě vyšetřila, manžela poslala na sál, ať na mě počká. Jelikož můj porod trval 12 hodin, setkala jsem se s oběma směnami a ani v jedné jsem nenarazila na nikoho nepříjemného. manžel byl po celou dobu u mě, dokonce ho neoblékli do toho šíleného hábitu, co v HK běžně dělají a ještě za to platíte, tady ne. a zůstal se mnou další 2 hodiny po porodu, tedy kromě chvilky, kdy šel s malým vedle, aby ho vyfotil a okouknul, než mi ho přinesou zpět. Můj syn se narodil s VVV, nevím, jestli proto nebo jestli je to běžné, ale starali se o nás nejen sestry dětské ale i gynekologové velmi pěkně. Tímto všem děkuji za trpělivost a péči, které se nám dostalo. doufám, že své další dítě, popř. děti přijdou na svět opět v pardubické porodnici.
Předchozí