Dobry den, ráda by jsem se přidala k maminkám, které nemůžou porodnici a šestinedělí ve Vyškově vynachválit. Vystřídala jsem během porodu 3 směny a absolutně na nikoho nemohu říct jediné špatné slovo. Celou dobu porodu jsem se cítila jako ta jediná, nejdůležitější o kterou se všichni starají. A to stejné platí i pro šestinedělí a novorozenecké oddělení, kde i v noci chodí sestřičky po pokojích a ptají se, zda je vše v pořádku, a přesně tohle jsem zrovna já opravdu hodně potřebovala. Nejsem dostatečně slohově nadaná, takže nedovedu přesně popsat, jaký vděk ke všem sestřičkám, porodním asistentkám a doktorům cítím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.