Milé maminky, ráda napíšu kladné hodnocení porodnice v Brandýse n.L., kde se nám 23.7.2008 narodil syn. Přestože jsme nebyli v této porodnici registrovaní, byli jsme přijatí velmi vlídně a při příjmu se mě paní doktorka hned zeptala, zda mám nějaká speciální přání ohledně porodu. Následně jsem čekala na pokojíčku, kde mě pravidelně (cca 1x za půl hodiny až hodinu) kontrolovala sestřička i sloužící lékaři a pan primář. Všichni byli hodní, vstřícní, za což jsem byla moc ráda, protože jsem měla trochu komplikace a byla jsem z toho celá na větvi
Při samotném porodu se nám věnovala moc milá sestřička z další směny a velice si cením pomoci pediatra, syna musel křísit a pak zvažoval případné komplikace, nic neriskoval a synovi zajistil převoz do Prahy na JIP. Já jsem bohužel musela zůstat v Brandýse, nicméně lékaři mi pravidelně zjišťovali informace z Prahy, pan doktor pediatr za mnou chodil, i když třeba zrovna aktuální zprávu neměl, viděla jsem, že mají všichni starost a nezapomínají na nás.
No a co se týče prostředí - při bolestech jsem měla k dispozici masážní vanu, míč, sprchu.. Jediné, co bylo méně komfortní, bylo sociální zařízení na odd.šestinedělí, ale to bylo způsobeno spojením s operačním oddělením v rámci letního provozu.
Mám porovnání s fakultní nemocnicí, kde jsem byla registrovaná a můžu říct, že v Brandýse byla daleko klidnější atmosféra.