Ahoj Evi, prožila jsem něco podobného jako ty ( naše utrpení trvalo ještě další 3 měsíce...).V zápětí jsem otěhotněla a poté spontánně časně potratila. Měli jsme čekat nejméně 1/2 roku (dle lékařů),ale naplánovali jsme si za 3 měsíce.Byla jsem na 2 tripple testech a na spec. UZ.Doporučovali amnio,ale odmítla jsem. Vyšlo to - máme naprosto zdravého synka! Přeji hodně odvahy - za tu odvahu to mimi stojí!Bez odvahy něco risknout člověk málokdy dosáhne cíle - vem si,že celý život se vlastně skládá z riskování - větších či menších... P.S.Dříve jsem byla zastáncem - všechno vědět (nevědomost mne dost znepokojovala).Dnes, po zkušenostech,na základě toho co už vím (o spolehlivosti genet.testování)už odmítám,co je pro mne nepřijatelné-tedy i nabízenou info o jejíž nespolehlivosti již bylo dost diskutováno.Jája
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.