V porodnici se mi rodilo skvěle, setřičky poklad a pan doktor veliký šikula a srandista. Ovšem na dětském oddělení :-( dětské sestřičky jsou zlatíčka, ale horší je to s ostatníma. A obvzláště se setrou která se stará o maminky. Je to podle přízvuku asi polka a já jsem měla na pokoji asi nějakou paní JuDr. a ona sestra mě totálně ignorovala a hopsala jako husička okolo paní dotkorky a mohla se překrájet. Když mi přišla návštěva tak mě pořád upozorňovala aby jsme paní nerušili, ale to že ona a její návštěvy rušily mě i malou už ji nezajímalo. Takže tyto dvě dámy mi dokonale otrávily celý pobyt. A až na tuto zkušenost jsem byla s péčí spokojena. Paní doktorka Prokešová je zlatíčko a opravdu se hodně snaží.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.