Kojení na veřejnosti mi už přijde jako zcela běžná věc,připadám si jako stará indiánská squah.Malé je 5 měsíců a zde výčet "kojících" míst : - na koupališti - na prohlídce hradu - v galerii - v restauraci,parku,na náměstí, ve škole,v nemocnici ........
Zatím jsem nezaznamenala jedinou výhradu,častým zjevem jsou nepokrytě a hladově zírající chlapíci,ale to mi nevadí.Pláč hladového dítěte ano.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.