Ahoj holky! Tak jsem tu zpět po týdenní odmlce. Takže jsem odpočatá, ikdyž žádná sláva, protože jsem byla doma a nikam jsme necestovali. Ale to nevadí. Na gyndu jsem si volala hned
v pondělí, ale objednali si mě až na tuto středu, takže pak povyprávím, jak na tom teda skutečně jsem :) Žádná změna u mne neproběhla, vše je stále při starém tzn. vysoké teploty, pozitivní těhotenské testy, napjatá a citlivá prsa...špatně mi není vůbec, zato se u mě projevily šílený chutě, pořád bych do sebe něco cpala, hlavně šťavnaté ovoce jako jsou melouny, nektarinky a tak. No jsem zvědavá, jestli jsem skutečně v tom.
Takže moc prosím o Vaše myšlenky a taky o sobě napište! Co Týna, Verča, Karolína, Petra a všechny další snažilky?! Budu se těšit na Vaše zprávičky - holky, ono to přijde ke každé z nás! Jen vyčkat tu pravou chvíli!! Moc na vás všechny stále myslím a držím pěstínky! Ve středu napíšu co a jak teda se mnou (jdu k doktorce hned ráno). Zatím se mějte co nejlépe a relaxujte při konečně trochu letním počasí :o) Zatím pá, vaše Iv*
Předchozí