V sokolovské porodnici jsem rodila v květnu 2004.Nastoupila jsem tři dny před plánovaným porodem,protože jsem čekala dvojčata.Každý den jsem chodila na ultrazvuk a pan doktor mě připravil na porod dvojčat.Chtěla jsem svá dvojčata porodit přirozenou cestou,ale osud tomu chtěl jinak.Můj manžel mohl být neustále se mnou.Na porodním sále jsem byla několik hodin a porod neprobíhal podle očekávání.MUDr.Matoušek byl velmi hodný a profesionální.Okamžitě nechal na sál přepravit ultrazvuk,aby zjistil,co se děje.Potom mě i mého manžela seznámil s komplikacemi a podstoupila jsem císařský řez.U toho už můj manžel být nemohl,ale to mi nevadilo,protože proběhl pod celkovou anestezií.Miminka se narodila zdravá.V porodnici jsme byly s dětmi 11dní.Po celou dobu se o nás skvěle starali.Tímto děkuji za rady a přístup personálu.Všem nastávajícím maminkám doporučuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.