V Litomericich jsem rodila pred tremi mesici a byla jsem spokojena s pristupem PA - byly vyborne, vetsinou i sestery na detskem a doktori {vyhrady teda samozrejme mam}. Co me dost stvalo byla postel - pekne me bolela zada uz pred porodem, pak se to zlepsilo a diky te silene posteli opet zhorsilo... Ale jinak k prirozenym porodum moc blizko nemaji. O minimum zasahu se musi dost bojovat, ale i tak nektere veci dohodnout proste nejdou {napr. poloha pri porodu, coz mi zrovna prijde hodne dulezite}. Pokud neco dohodnout lze, stejne mi prislo, ze to neni jejich salek caje. Skoda. Jo, taky ale musim dodat, ze jsem tam mela kapku protekci - znamou PA a detsou sestru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.