Já jsem svoje děti nenechala očkovat. Slyšela jsem právě od zkušenějších kamarádek, že to není na 100% a od doktorů, že je lepší, když si dítě neštovice prodělá a má doživotní klid. Dcera je dostala ve 2 letech, byla v pohodě. Synovi je 5, právě jsou u nich ve školce taky neštovice a dr. mi doporučil, ať ho nenechávám preventivně doma (jsem na mateřské). Manžel dostal neštovice po 20. roce a byla to katastrofa. Pupínků měl tolik, že jsem ho mohla natírat válečkem a taky to mnohem hůř nesl než děti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.