| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symptotermální metoda II. - měření teploty

Ahoj! Díky za optání! Mám teď nějak problém se v diskuzi zorientovat, dokonce jsem při zobrazení všech příspěvků našla na konci ERROR, no snad to nějak nezlobí. Tvůj dotázek jsem ale včera asi přehlédla, takže konečně odpovídám :)

No, vpodstatě se nic neděje. MS nepřišla, teploty mám stále vysoké, dnes 58. den cyklu, 42. den zvýšených teplot + čtvrtý silně pozitivní těh. test. Na gyndu jsem volala před týdnem a konečně si mě objednali, ale až na zítřek! Jdu tam hned ráno a mám si vzít s sebou jen ranní moč. Pak přijdu do práce a jak to půjde, hned napíšu, jak jsem dopadla a co mi paní doktorka řekla. Jsem strašně moc zvědavá, jak to bude probíhat! Taky mám trošku strach, aby vše bylo vpořádku, abych neměla mimoděložní těhotenství nebo tak něco...snad ale ne! Jinak se cítím stále v pohodě. Žádné nevolnosti, snad jen mi rychleji pracují střeva - běžnější je v těhotenství sice zácpa a zpomalení metabolismu, ale u některých žen je to prý přesně naopak :o) Tělo každé z nás si totiž na vzniklé těhotenství zvyká zcela jinak a reaguje na to různě. Třeba růžový výtok po styku - to je prý v těhotenství normální!! Mně se to stalo, už 2x, byla jsem z toho v šoku - měla jsem strach, že potratím a pak jsem se dočetla, že je to běžné! Teď o víkendu jsem měla dokonce i slabý hnědý výtok, ale naštěstí už to ustalo. Vše řeknu doktorce a optám se, zda je to normální. Zítra tedy podám konečný verdikt :o) Děkuji za všechny Tvé myšlenky!! A teď, pro změnu, budu zase myslet já na Tebe!! Aby se zadařilo Tobě a bříško se už brzy podařilo!! Moc Ti držím všechny pěstínky a piš dál!! Zatím se měj krásně a ještě jednou velký DÍK!!! Pa, Iv*

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.