Ahojky všichni.
Leni, moc Marťu pozdravuj jak se uvidíte, my jsme se neviděly ani nepamatuji. Že chodí do práce vím - má i moji mamku. Nám začalo zkouškové období, tak nevím kam dřív skočit. Navíc jsem nastoupila do práce jako Asistentka ředitele ve společnosti která se zabývá mezinárodním obchodem - takže všechno v němčině ( telefony, dopisy apod. ), takže nevím kde mi hlava stojí.
Naštěstí chodím až na osm, takže se ráno vyspím a lépe mi to myslí. Jsem moc ráda že to mám v místě, že nemusím nikam dojíždět. Seběhnu kopec a jsem v práci. Do práce mě šéf pouští, v tom nevidí problém, tak to je hlavní, že nemusím kvůli práci skončit se školou. Tominek jde od září do školky, ale jen na 5. dní v měsíci abych nepřišla o mateřskou, protože mu budou teprve dva roky. Bude tam i s Eliškou. S tou jsme byli na zápise. Do školy je zapsaná, ale kvůli řeči má odklad. Takže chodíme k soukromé logopedce; k normální logopedce a snad to do příštího roku zvládne.
A co Adélka, jste zdraví ???? Ty už také děláš ???? A jak ve škole ???? Učíš se, učíš se ?????
Jiřinko, dlouho jsme se neviděly, chtělo by to kafčo, je toho moc na probrání.
Ty nemůžeš někdy v pátek odpo., nebo o víkendu ????
A co vy všichni, jak se máte ????
Doufám že ten dnešní vítr hodně rychle pomine, protože je to strašné, Tominka to málem odneslo.