Ahoj Kristy! Díky moc za Tvoje myšlenky - určitě pomohly! Opravdu jsem těhotná!! Teprve však v 6. týdnu. Doktorka nemá žádný extra ultrazvuk, tak na něm ještě nebylo nic vidět - jen zvětšená děloha. Podle jejího "ručního" vyšetření a pohmatu břicha je to prý ale zcela jasné a prokazatelné. Mám zvětšenou, měkkčí a zvýšeně prokrvenou dělohu. Mé těhotenství je tedy lékařsky povrzené!! Těhotenskou průkazku jsem však ještě nedostala, je evidentně brzy a může se ještě leccos stát, jak sama píšeš...no, snad to maličké v bříšku udržím! To, jak píšeš, že polovina Tobě známých těhotných potratila, to zní dost drsně :( Snad my budeme ty šťastné a zvládneme to bez potratu!!!
Tvé zprávy zní taky naprosto skvěle! Taky jsi určitě těhotná! Menstruace se Ti nedostavila dlouho a pozitivní těhotenský test - je to skoro jasné!!! Udělej si pro jistotu ještě jeden a jestli bude taky pozitivní, můžeš si být fazulkou v bříšku jistá :o) Držím Ti moc moc moc pěstínky!!! A hodně trpělivosti - s tou je to asi nejtěžší! Taky se těším až bude 12.týden za mnou a já si budu moct říct: Ano, teď už je možnost potratu téměř nulová. Tyhle obavy jsou ale jistě přirozené a má je každá mamina, jen o nich některé mluví a jiné ne. Já raději vše proberu s ostatníma a hned je mi lehčeji :) Takže s tou trpělivostí bojujeme obě - kéž nám to rychle utíká a mimískové se nám v bříškách pěkně pevně drží!!!
Chuť na sex taky moc nemám, ale občas - tak 1 až 2x do týdne mě to chytne a chci se milovat. Doktorka mi řekla, že sex OPATRNĚ, ne moc hluboko. Jinak pro Tvoji informaci je zcela normální růžový výtok po styku - tak ať o tom víš, kdyby něco. Já měla pak i 2 dny hnědý výtok a doktorka mi na to řekla, že mi asi praskla cévka na děložním hrdle, že to bylo z toho a když to ustalo, vše by mělo být v pořádku. Tak snad pohoda. Ve veřejných koupalištích se raději nekoupat kvůli infekcím a multivitaminy baštit maximálně ob den, později i méně často. Naše dítka by totiž při přílišném pojídání vitamínků mohly při porodu vážit 4kg a kdo to má pak rodit, že?!! Takže to s mulťákama nepřehánět. Tohle vše Ti jen píšu jako dobře míněnou radu, protože sama vím, kolik mám otázek a není, kdo by mi je zodpověděl.
Na další prohlídku mám jít 17. srpna - skoro za měsíc - taky se už nemůžu dočkat! Budou mi dělat odběry krve (kvůli Rh faktoru) a konečně dostanu těhotenskou průkazku (budu v 10. až 11.týdnu). Všechny odběry krve v těhotenství jsou super v tom, že před nimi můžeš jíst - nebo u mé doktorky mi to dnes říkali. Tak taky, jen ať to víš a zbytečně třeba nejdeš na lačno.
Takže Ti moc fandím a jsem ráda, že máš taky naději - jako já :) Určitě průběžně piš, co nového, jak se cítíš a tak...i ty nevolnosti s občasným zvracením jsou u Tebe jistě těhotenským příznakem. Budu se těšit na další info od Tebe! Hodně trpělivosti a ještě víc štěstíčka!!! Zatím ahojky, Ivana
Předchozí