Iv* moc gratuluji, krásně si to užívej. Petro neboj se, neboj! My se s mužem snažíme o druhé mimčo. U prvního (syn, 3 roky) bylo vše bez problému. Otěhotněla jsem druhý měsíc po vysazení antikoncepce, celé těhotenství jsem užívala Maternu a naprostá pohoda. Teď už "nejsem chráněná" 4.měsíc a pořád! nic. Pomalu mi začíná připadat, že první těhotenství byl snad zázrak, vše jsem brala automaticky a nic si nepřipouštěla. Moc se na druhé mimi všichni tři těšíme, snad se dočkáme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.