Ahoj Hani, bude to asi tím, že to zkouším bro po měsíčkách. Mám asi 4 dny po skončení menstruace. Tak to bude ono. No, ale zkoušela jsem to i dnes ráno (4 den po M) a vyděla jsem pár teček a čárku a potom co jsem vše vyčistila tak to tam bylo pořád. Asi to celá namočím do vody a pořádně vyčistím. Jsem ráda, že mi tak pomáháš. S tím tvým tulením je mi to velice líto. Já mám zase manžela, že ho spíš musím brzdit. Každej jsme nějakej.
Chtěla jsem se tě taky zeptat jaký máš názor na každodenní pohlavní styk. Myslíš, že můžou být spermií méně a proto je otěhotnění těžší?
Díky a přeji ti aby ti ten mimísek brzo vyšel. Pa Petra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.