| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku … a zase ty neštovice

Já jsem o okování dlouho uvažovala, synovi bylo už 8,5 a stále neštovice neměl, ikdyž s nimi byl v kontaktu opakovaně.
Ale vzhledem k tomu, že nejsem příznivcem zatěžování organizmu očkovacími látkami, pokud to není nezbytné, neočkovala jsem.
No a nakonec je loni v červnu chytil ve škole /byla tu epidemie/...koupila jsem homeopatikä, tekutý pudr ....pak to chytila i mladší dcerka, co je ještě neměla...měli to hezky po sobě přesně po 14 dnech.
ALe s homeopatiky vše probíhalo bez komplikací, teplota 1. den jen zvýšená + mrzutost a spavost , pak už byli oba v pohodě, naopak mi dalo práci je udržet v klidu.SYn dokonce 8 den po prvním výsevu odjel na tábor /chytil to těsně před prázdninama/, pupínky zaschlé -ještě tedy domazávali mastičkama a nesměl na sluníčko, ale jinak? Oba jsou bez jizvy /pravda, tady je hodně důležité neškrábat!/ a průběh byl neskutečně ryhclý...
Takže z vlastní zkušenosti doporučuji homeopatika:) /my měli Rhus Toxicodendron, ale pozor i u neštovic je více možností homeopatické léčby dle příznaků a stavu dítěte/ - koupila jsem si knížku Homeopatie pro děti, ze které čerpám, pokud potřebuji:)
TAkže ať již očkujete či nikoliv je to jen a jen VAše rozhodnutí...
Elis

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.