| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Vítkovická nemocnice a.s.

V roce2003 jsem rodila na fifejdách a loni ve vítkovicích tak můžu porovnávat a všude je něco. Na fifejdách mají problém na porodním protože sprcha je na chodbě a rodit se chodí taky po chodbě na por. sál.Já jsem ale měla štěstí na porodní asistentku. Na fifejdách mi vadilo čurání v posteli po porodu a nakonec cévkování ,ve vítk. jsem mohla čůrat do sprchy a necévkovali mě a nedávali klystýr.Ale doktři při porodu o.k. tam i tam. Na šestinedělce byla hygiena i sestry lepší na fifejdách. Když jsem ve vítkovicích šla v noci pro odsávačku vyrušila jsem setru při čtení a po dozazu na použití jsem byla odbyta.Fronty na sprchy bylytaky všude.A nakonec kojení víc propag.fifky)tak si maminko rozmisli jestli chceš kojit) Na fifkách tě kojit donutí pro někoho prý tvrdou metodou já mám dobrou zkušenost-1.kojenírok a půl. Ve vitk. všechny mimipřikrmují bez ptaní a kdoví čím mi se malý osypal než jsem zvládla1. kojení, před tím vždy spal nebo zvracel. A pak mi ještě vyčítali že jsem něco snědla!!! Veřejně tam maminky nabádají ať jim v noci vozí mimi na příkrmy,tak si tam pospíte ale za jakou cenu-spočítej si kolik stojí sunar?(antikojící program?)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.