| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice Ostrava-Fifejdy

Anglii taky nedoporučuji švagrové v Londýně mimi ani neumyli a nechali ji v porodnici jen s vrátným protože zrovna měnili směny a vyhodili ji po24hodinách i když kamarádka v Harogate(sev anglie) byla spokojená(netradiční pozice).Mam zkušenost z roku 2003 z fifejd a loni z vítkovic a všude je něco s tím přesunováním je to fakt to ve vítkovicích nedělají. Pokud chcete ale kojit tak jedině na fifejdách ve vítkovicích všechny děti přikrmují bez ptaní, mi malého přikrmili kdoví čím osypal se než jsem stihla 1.kojení (když mi ho přivezli tak spal nebo zvracel). Veřejně tam nabádají aby maminky vozily děti v noci na příkrmy (antikojící program?) takže se tam vyspíte, ale za jakou cenu-spočítej si cenu sunaru. Mě na fifejdách naučili kojit i jak se vyhnout zánětu(odstříkavat, nahřívat,odstříkávát) což vím že hodně mamin z jiných porodnic mají.Skojením mam jen dobré zkušenosti i když měl malý žloutenku a byl spavý, ale to si musí každý rozmyslet jestli něco objetuje svému pohodlí a chce kojit? Na hygienu dbají taky víc na fifejdách. Ale všude je něco ve vítkovicích mi nedělali klystýr a mohla jsem po porodu čurat ve sprše na fifejdach čurání v posteli a pak cévkování-nic moc.Tam i tam jsou fronty na sprchy a personál ve vitkovicích příjemnější doktoři na fifejdách sestry. Tak si vyberte~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.