Ahoj holky, dlouho jsem se odhodlavala napsat, az dnes. Taky bych se s vami chtela podelit o me starosti a tak trosku se vykecat. My s manzelem se snazime "teprve" 3 mesic. Po prvnim neuspesnem mesici jsem byla docela rozhozena: "Ja prece otehotnim hned" to byla ma iluze a jsem na jednu stranu rada, ze jsem se z ni rychle probrala. Docela jsem to nesla tezce a najednou si uvedomila, ze to neni tak, jak si to clovek nalinkuje. Druhy neuspesny mesic jsem brala jiz ve vetsi pohode a rekla jsem si, ze dalsi mesic/e nenecham nic nahode. Zacala jsem shanet informace, cist vase prispevky a rozhodla se, ze zkusim Symptotermalni metodu (TT, cipek, hlen) a zacala jsem radne brat k. listovou, vit. E (ten i manzel) a v dobe ovulace kapky na produkci hlenu (samozrejme na kasel :-). Pri procitani diskusi jsem v poslednich dnech trochu chytla nerviky, kdyz jsem zjistila, ze spousty paru nemohou i nekolik let otehotnet!! Rikala jsem si, to se asi zblaznim. Dnes, kdyz jsem si precetla (skoro) vsechny vase prispevky od Ivi, Verci a vas vsech, hrozne me to povzbudilo :-). Moc za to dekuju. Ja se ted nachazim asi 8 den po ovulaci, tak uvidime za tyden :-). Vse tehulkam preju klidne tehotenstvi a nam snazilkam co nejdriv briska :-)
Předchozí