Rodila jsem v liberecké porodnici teď v lednu své druhé dítě a musím bohužel říct, že všechna ošetření dítěte probíhala na novorozeneckém oddělení bez mojí přítomnosti, jakkoli jsem chtěla být s dítětem. Bylo to pro mě velmi nepříjemné vzhledem k tomu, že při prvním porodu před téměř 4 roky stejná lékařka a personál prováděli většinu ošetření přímo na pokoji za mojí přítomnosti. Komunikace ze strany personálu novorozeneckého oddělení byla v mnoha ohledech velmi nepříjemná. Jinak na porodním sále byl personál výborný a porod moc pěkný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.