| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kam s dětmi do restaurace

Předem se omlouvám za ostřejší výrazy. Aby bylo jasné, oč mi jde ocituji

-Ak by som chcela ísť do auta, ako navrhuješ, znamenalo by to zanechať košík s nedokončeným nákupom v obchode, prípadne u ochranky, utekať s plačúcim dieťaťom cez celý obchod, predrať sa davom ľudí von, utekať cez pol parkoviska, sadnúť do auta, nakojiť, ísť naspäť, dokončiť nákup. Ak by bola zima, tak by som ešte musela pred tým obliecť dieťa do kombinézy, pretože vykúrené auto medzičasom vychladlo. Asi uznáš, že je rozhodne jednoduchšie nakojiť dieťa medzi tými topánkami alebo v kaviarni. V tomto konkrétnom prípade som síce bola s manželom, takže zatiaľ mohol nakúpiť on, ale neviem prečo by sme sa mali od neho separovať len kvôli tomu, že malá je hladná.

- Všechny tady máte plné ústa péče o dítě, té nejlepší. Přitom je taháte do tak otřesných prostředí, jako jsou hypermarkety. Pardon dámy, ale to jste podle mne duševně postižené. Ve většině příspěvků jsem viděl Carefour, Tesco, plné košíky, nemohu se odloučit od manžela (ha,ha asi bych přehlédla něco nezbytného pro zdravý vývoj). Z Vašich dopisů mám pocit, že se realizujete trávením volného času v chrámech rozkoše. Vemte děti raději do přírody, pohybovat se ve výše popsaných podmínkách musí mít negativní vliv na vývoj. Bude to mít několik výhod - zdravé děti, ušetříte, podpoříte drobné obchodníky v místě bydliště, nevychováte z dětí otroky hypermarketů, v přírodě Vás určitě nebude žádná ochranka obtěžovat.
Předem se omlouvám všem, které do hypermarketů vstupují jen v nezbytných případech a kojí na veřejnosti jen když nenajdou lepší místo.
PS: Opilec močící na zastávce mne irituje mnohem víc než kojící žena, ale u něj předpokládám snížené možnosti rozeznávání

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.