Ahoj.
Už teď se těším na další pokračování, protože si připadám jako naprostá abnormalita. Je mi 29 let a s manželem se pokoušíme o miminko prakticky od svatby, tj. od dubna tohoto roku. Vím, že to je krátká doba, ale přece jen, čím více se doba prodlužuje, tím více si připadám nezdravě. A když tak čtu všechny ty příspěvky – začínám se považovat za exota: můj cyklus je maximálně 26 dnů (a to je opravdu maximum asi tak jednou za 2 roky, jinak se pohybuje kolem 24 a 25 dnů), teplotu si neměřím – na to jsem příliš líná a pohodlná a co se týče hlenu, od té doby, co ho sleduji si asi řekl, že se přestane ukazovat :o))). A když ho náhodou odchytím, tak to je bílek a to hned asi tak 4, max. 6 den cyklu a pak už jen sucha a prázdno až do další MS. Jsem normální??? V každém případě, teď , při posledním cyklu jsme se s manželem snažili tulit co nejvíc právě hned na začátku. Tak uvidíme, zda úspěšně :o).
Nemůžu se dočkat dalšího pokračování informací o abnormálních případech. No, možná že budu hlavním tématem :o))).
Přeji mnoho úspěchu všem snažilkám.
Předchozí