| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Těhotenství a pracovní právo

Díky za vaše názory.
Lukáši, nevím jestli víš co to obnáší když je někdo těhotný, já jsem to taky do teď nevěděla.Celý den nevolnosti, ospalost, náladovost a když seš ke všemu zavřený v obchodním domě bez denního světla, bez vzduchu tak to je síla. Lidi jsou protivný a sprostý.Myslím, že by těhotná měla být v klidu aby se ti 3 měsíce nic nestastalo, ale když na tebe zákazník začne řvát, že není nějaký časopis a pod... tak moc v klidu nejsem. Když příjdu domů tak jsem úplně vyřízená a brečim/jsem teď trochu citlivější/
Jinak zaměstnavatel mi nabídl, že můžu dělat na 8,5 hod. Ale tím jsem vedoucí překazila směny a jelikož nesmím tahat těžké věci tak balíky za mě musejí tahat ostatní a už dávaj najevo nelibost. Připádám si jak obtížný hmyz. Naštěstí mám teď dovču tak si aspoň pořádně odpočinu a hodim to za hlavu.Ještě štestí,že mám hodného manžela který už se těší až se to narodí a dodává mi sílu která mě chybí.
Mějte se.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.