Ahoj!Mail nemám-má ho můj přítel,ale já ho neovládám(přítele ani mail)!Na mail umím posílat leda obrázky a přečíst poštu!Jestli chceš můžeš napsat na ICQ - 246719919. V mikroskopu vidím průhledné bublinky,beztvaré mapky,čárky a teť i kapradí.Zkoušej to během dne několikrát!Dávat méně a více slin-pokaždé se mě to taky nepovede(né,že bych nic neviděla-jen je to horší rozpoznat,jestli to jsou mapky nebo kapradí).V podstatě to dělám tak často,dokud tam to kapradí nevyroste(hahaha).Nic se ti neukáže,když si vyčistíš zuby a nebo žvýkáš žvýkačku.Pá Hanka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.