| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Brno - Bohunice

Zdravím!Mé zkušenosti s Bohunicemi jsou takové všelijaké.:)Rodila jsem tam před více než pěti lety,bylo mi 18 a samozřejmě šlo o první takovou akci.:)Pokoj,kde jsem čekala na devět měsíců očekávaný akt,byl pěkný,porodní asistentka byla mladinká,příjemná slečna s dredy,která mě nijak neobtěžovala,nebyla jsem do ničeho nucena,až na malou vyjímku-přesvědčování,že na skákacím balonu se mi uleví.Když mi praskli vodu něčím,co docela připomínalo hák kapitána Hooka,a začali ty pravé bolesti,byl mi míč ukradený a přesvědčování nepříjemné.Nicméně vše ostatní na porodním bylo skvělé,lékaři,sestry,přišel mě navštívit i primář,což potěší,kor když se na vás usmívá a je příjemný.Porod proběhl naprosto vpořádku,padl i vtip:),narodila se mi 2.5 kila vážící zdravá holka.Převezením na šestinedělí se situace nějak změnila.Na pokoji jsem byla se skvělou paní s dvojčátky,takže společnost byla fajn(samozřejmě záleží s kým se setkáte),ale ten personál-nevím,byla jsem prvorodička,ale nikdo mi nic neřekl,nijak se nestaral,max.kolik toho malá vypila.Nebýt toho,že jsem měla s miminky zkušenost od malinka(mám čtyři mladší sourozence) asi bych tápala jak nikdy.4lověk si řekne,má přeci ústa,zeptá se.Ale jakoby všichni stále někam spěchali.Nikde nikdo a když už se přeci jenom někdo našel,byl zase velice rychle pryč.:(Tím pádem vlastně ani nemohu říci,zda-li byl někdo nepříjemný či milý.Propustili mě již po dvou dnech z důvodu návalu dalších maminek a nedostatku místa.Nedávám jim to za zlé,s dcerkou jsme byly obě zdravé,tak proč ne,a slušně se zeptali,zda s tím vůbec souhlasím.Takže mé zkušenosti jsou víceméně rozpačité.Co mě překvapilo bylo jídlo.Vždy jsem slyšela na porodnické jídlo jen ošklivé ohlasy,ale mně tam strašně chutnalo!:)Čekám teď dalšího prcka,narodit se má 7.září,zvažuju,zda-li jít znovu do Bohunic,či zvolit jinou porodnici.Pročetla jsem si toho na těchto stránkách spoustu,o všech třech porod.zařízeních a skutečně,je to hodně o tom,na jak schopné a profesionální lidi narazíte,z nějakého vnitřního pocitu se však odkláním od varianty rodit na Obilňáku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.