| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O večerníčkovské hysterii

Ahoj Sylvie,
tak s Teletubbies to máme velmi podobný. Robík se na nich například naučil počítat do dvou /až tří podle nálady/ a teď má radost, když je něčeho dva o on to může okomentovat: "Pes dva", "Bábovka tři" (tedy spíš: bába třř). Nepochopila jsem, proč tady některé maminky srovnávají Teletubbies s Pokémony, když tyhle Potvůrky, jak jsi trefně nazvala, jsou vlastně vzdělávací pořad pro batolata od BBC.
Chtěla jsi vědět jak na počítač. Našla jsem tady v jedné diskusi tipy na vhodné CD-ROM pro děti a stáhla jsem demoverze od Terasoftu. Nejvíc se mu líbí Martínkova zvířátka, kde v demáči funguje pejsek - na obrazovce je fotka a nakreslený obrázek pejska, když přes něj přejede myší, řekne to "pes",(původ Robíkovy změny označení tohoto zvířete z hafhaf na pes vidím právě v tomto programu). Když klikne na film, spusí se krátká sekvence několika pejsků, jak si hrají a běhají a když klikne na notičku, zaštěká originální nahrávka psího štěkotu. Jednoduché a vděčné, dobře to trénuje práci s myší. No a než se mu povede z programu vystoupit a něco provést, musel by se několikrát strefit na správnou ikonu v několika oknech za sebou, což není tak pravděpodobné, takže se od toho dá i odběhnout. Má to jedinou nevýhodu. Sotva zmáčknu na počítači Power, ozve se odkudkoliv z bytu dupot a vítězné volání:"Pes, haf, haf!" a mám co dělat, abych uhájila i svá práva na užívání tohoto zařízení.
Mějte se s Verunkou hezky. Co dělá bříško?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.