Ve zlínské porodnici jsem rodila letos v dubnu a musím říct, že na vše, co jsem tam prožila, vzpomínam velmi ráda. Setkala jsem se s maximálně profesionálním, lidským a vstřícným přístupem personálu na porodním i novorozeneckém oddělení. Za čtyři dny, co jsem v porodnici s dcerou strávila, jsem nenarazila na jediný nepříjemný zážitek - naopak, mohu jen doporučit. Pomohli mi se vším a je za co děkovat. Já osobně porodní sestře Evě Malušové a doktoru Kovalčikovi. Dana a Viktorka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.