My už se trápíme přes 3,5 roku. V létě 2007 jsemotěhotněla po 2.IUI, ale bylo z toho zamlklé. Pak na jaře 2008 zase na druhý pokus a opět zamlklé. Teď na podzim jsem měla 3 IUI za sebou a nepovedlo se vůbec. Přes Vánoce nebylo nic, teď jsem změnila CAR a šla minulý týden na jejich 1.IUI. Dohromady ovšem už osmé....Mám nějaký nález na hematologii, takže po otěhotnění budu píchat Heparin. A ještě 4% mozaiku aneuploidie, tak nevím, jestli třeba kvůli tomu tak dlouho těhotním. No řeknu Vám, že už bych dost ráda, aby se do třetice zadařilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.