Chtěla bych se taky podělit se zkušeností s porodnicí v ČB. Byla jsem přijata nejprve na odd. rizikového těhotenství ( na porod to ještě asi nevypadalo, byla jsem 39. týden těhotenství a termín jsem měla mít až za 10 dní ) Byla jsem mile překvapená chováním sestřiček. Byly milé, co jsem potřebovala mi vysvětlily a byly moc ochotné. To samé musím říci i o doktorech. V odpoledních hodinách přišly bolesti a musím říct, že můj porod šel rychle. Manžel, který přišel jen na návštěvu s tím, že půjde domů, už se mnou zůstal, po celou dobu mohl být se mnou a chodil se mnou i na vyšetření a monitory. K večeru jsem se odebprala na porodní box. Porodní asistentky i doktor mi moc pomáhaly, dokonce jsme společně našli mě víc vyhovující polohu na prodýchávání bolestí, než poloha na zádech. Porod proběhl dobře a bez komplikací. Na odd. šestinedělí jsem se cítila zpočátku rozpačitě, první tři dny jsem měla problém s technikou kojení,měla jsem úplně rozkousaný bradavky a opravdu jsem z toho byla už zoufalá. Sestřičky mi několikrát pomohly a nakonec po bojích s mojí Magdalénkou úspěšně kojím. Mám tedy spíše kladný pohled na personál jak při porodu, tak na šestinedělí. Buď jsem měla štěstí na lidi, nebo jsem prostě byla tak dotěrná svými dotazy, že jsem nakonec dosáhla svého. Přeju všem stejnou zkušenost.
Předchozí