Marie, že byste se nudila na noční směně v nemocnici, že jste mi odepisovala??? To bylo také normální, aby sestry brouzdaly po internetu než, aby daly léky na bolest. Nepotřebuji se ptát známých na jiné porodnice. Hořovice stačí!!! Ty vyléčí každého. Šla jsem tam z nutnosti, protože v Berouně nemocnici, která byla o 100% lepší jak v ochotě personálu tak v odbornosti zadlužil pan Bendl a poté prodal. Kdybych tušila, že mě nechají bez povšimnutí 8 hodin mohla jsem jet klidně do Rokycan nebo do Plzně. Ovšem při prohlídce nemocnice a popisování porodu vrchní sestrou jsem si říkala, že by to nemuselo být špatné. Možná kdybych měla štěstí na lepší personál a spíš než na doktorku tak na doktora možná bych mluvila jinak. A nebo jsem si měla vybrat porod přes den třeba bych tak nerušila paní doktorku, která měla směnu... ovšem miminu zřejmě nikod neporučí. Takže budoucí maminky - přeju, abyste narazili na doktora, který bude mít zrovna náladu a chuť pracovat, bude tomu rozumnět a nebude omdlévat na porodním sále a na sestřičky, kterým nebude za těžko Vám přinést lék proti bolesti. Abych neříkala jen samá negativa, tak anestezioložka byla super příjemná paní a pak sestřička, která odešla na mateřskou a zřejmě už má miminko byla také moc příjmená... což si, ale myslím, že je na takovou nemocnici opravdu dost málo!!!! Takže maminky držím palce!!! A hlavně přeji hodně štěstí!!!! Do této nemocnice ho bude opravdu potřebovat!!!
Předchozí