Sarko, s tim nekojenim ve Vitk nesouhlsim. Ja tam rodila, kazde tri krát denně nebo tak chodily laktační poradkyně se ptát, jestli je vše v pořádku, i večer, jednou v noci nakoukli, prohmátly prsa jestli jestli nejsou zatrvdlé, s odsávačkou jsem neměla problémy vůbec, vyfasovala jsem hned jednu druhý den na podpis bez problému, tu dobrou, pákovou, mohla jsem si ji nechat po celou dobu. dcerka po mém krmení křičela, proto jsem prosila sestřičky o sunar, protože už to bylo neúnosné, ale nedaly mi naštěstí nic, jen na to více dbali, ŽÁDNÉ díktě tam nepřikrmují bez vědomí matky, já bych dala nevím co v tu chvíli zaa UM, jen jednou v noci už jsem byla zoufalá a vyprosila si příkrm, byl to příkrm na MOJI žádost, a ne UM, ale MM od jiné maminky, maminky, co mají MM moc, odstříkané nosí sestřičkám ve steril. lahvičkách do lednice pro jiné miminka na JIPce. proto jediný příkrm byl v noci, půouze MM, jednou, na MOJI žádost. kojila jsem rok a čtyři měsíce, potom jsem dostala ATB na moji nemoc, ukončila kojení. vítkovice na kojení právě doporučuju.
Předchozí