Ahoj Ivi, diky moc za povzbuzeni. Vcera jsem byla prave na preventivni gynekologicke prohlidce a moje doktorka mi rikala, ze jestli to zkousime 3. mesic, ze je to, jako kdybychom to nezkouseli vubec :-). Ze tomu nechame volnost do konce roku a pak teprve bychom zacali s vysetrovanim. Povidala mi, ze 50% paru, ktere pote posila na vysetri pro neplodnost jsou fyziologicky v poradku! Proto nerada zacina tak brzo s vysetrovanim, ze to psychicky moc dobre na par nepusobi. Docela me uklidnila :-). Nekde jsem kdysi cetla, ze pravdepodobnost otehoteni je 12%. Doporucila mi cviceni pro uvolneni panevniho dna (Mojzisovou, nebo brisni tanec + cviceni na mici), ze se tim nic nezkazi a ovulacni testy. Ted jsem prave 14 den po ovulaci, tak se uvidi, koncem tydne budu chytrejsi :-). Radeji se nepozoruju, protoze pak mam vsechny priznaky tehotenstvi :-). A kdyz to nevyjde, tak mame dalsi mesic. Ivi, mej se hezky na dovolene, i kdyz toto budes uz cist po dovolene. A jak se citis? Mas nejake obtize, nebo je to, jako kdyby si nebyla tehotna? Opatruj se a tesim se na tvoje dalsi zpravy. Petra
Předchozí