J8 sama nejsem se svým jméněm příliš spokojená, ale už jsem si na něj zvykla. Není přílš exotické, ale za celý život jsem mnoho Šárek nepotkala. Máme syna a jméno jsme mu dali Jonáš. Je to slovní hříčka a značí to, že je náš. JO (je) NÁŠ! :-)) zatím je malinkej a říkáme mu JOnášek. Druhému dítěti chceme dát jméno Mikuláš ( aby končil na Š jako JOnáš) a nebo Natálie (ta tam Š nemá, ale jméno se nám líbí podle Natálie Imbrulia). Ale líbil se mi článek o Mikulášovi a Andělce... To že dali jméno Kašpar je sice zvláštní, ale myslím, že je to stále lepší nežli některá americká jména..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.