| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Okresní nemocnice

Je to již deset měsíců od mého (prvního) porodu a já čtouce vaše dotazy, rady a názory cítím potřebu napsat vámo tom mém jičínském... Jsem mladá a těhotenství bylo bez komplikaci, kontrakce na mě přišly 9. den po termínu. Navzdory denní době(bylo to kolem jedné ráno), sem se setkala s příjemným přijetím sestry i porodní asistentky.Sestra nás ubytovala v luxusním pokoji,kde mě i manželovi vyprávěla o všem,co se bude dít(a ačkoli sme byli již teoreticky znalí a vše sme již slyšeli nesčetněkrát,mělo to v tuto chvíli neuvěřitelně uklinující moc.)Cca v 6 hodin nás přesunuli na porodní sál, bíky bohu za sprchu a balon.Unava po probdele noci se na me podepsala, takze nevim presne kdy,ale jiz vymeneny personal se prisel predstavit a pichnout mi vodu. Pote jsem dostala nejaky lek, co mi mel pomoci od bolesti(avsak nikdo se me neptal, chci li ho a nikdo mi nerekl,o co se jedna..to jsem se dozvedela az o mesic pozdeji z lekarske zpravy)Stále nic,dostala jsem tedy kapacku(opet s jen mlhavym popisem obsahu(chapu sestricky, ktere si mysli,ze pro pacientky je dulezite jen k cemu lek slouzi, v one chvili mi to bylo jedno, ale nyni mi je pomerne lito, ze nevim, co presne to bylo)).Kolem jedne zacal samotny porod, chlapecek se narodil v pul treti.Klestemi, jelikoz v jednu chvili nebylo slyset srdicko.apgar 9,10,10.mela sem dva nastrihy.Po porodu dostal manzel chlapecka, ja ovsem kvuli siti az po dvou hodinach na odd.sestinedeli. Krasny dvouluzkovy pokoj, ochotne a mile sestricky. Chlapecka si zatim nechali, postupne sem se dozvedela, ze neni uplne v poradku(byl v inkubatoru, takze jsem za nim mohla kdykoli), avsak kolem pul treti rano ho odvezli do Hradce Kralove (jelikoz v jicine neni tak vybavene detske).Ztratila sem pomerne dost krve a mela zanicene siti, takze me nechteli jen tak pustit.Detska doktorka byla velmi ochotná, zprostredkovavala informace.Avsak nikoho nezajimalo, ze nejsem u sveho chalpecka,pustili me teprve az paty den(kvuli kapacitnim duvodum).Nebylo to lehke, nemuzu rict ani slovo proti personalu,myslim, ze Jicin je vyborna porodnice pro bezproblemove porody, avsak myslete na to,jestli neni lepsi byt porodnici s vybavenejsi poporodni peci.Vse bylo bez problemu, v zivote by me nenapadlo, ze to bude prave moje dite.Dnes uz je zcela zdravy, diky sestrickam a alternativnim metodam vyzivy a odstrikavani pasak zvladl kojeni, ale nikdy nezapomenu na tech pet dni, ktere takove byt proste nemusely.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.