no nějak došlo na první pohlavni styk,ale bohužel bez ochrany,sice se udelal mimo,ale po styku jsem docela hodne krvacela a ted mam panickou hruzu že jsem v tom..potřebuju poradit jesli je to vubec mozne..sem si sice jista ze se udelal mimo..ale člověk mini a život měni..je možné krvácet po prvním pohlavnim styku dva dny?a jeste tyden po me bolí břicho..v prospech toho ze nejsem v tom jeste hovori fakt ze ke styku doslu po poslednim dnu menstruace,tudiž v takzvanych neplodnych dnech..ale i přesto se ve mě mísí pocity..dík za nazor..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.