Bohužel mám podobnou zkušenost, přestože jsem rodila v r. 2003, shodou náhod také císařským řezem. Nemohu si stěžovat na porodní asistentky a lékaře, ti byli velmi milí. Velmi mně vadilo to, že mi syna ukázali až za 24 hodin. A sestry na novorozeneckém oddělení? Přebalování - nulové informace. Kojení - řekli mi, ať si dítě přiložím k prsu. Koupání - bleskové předvedení. Za největší chybu ovšem považuji to, že syna bez mého vědomí začli krmit umělým mlékem přímo z láhve a řekli mi o tom až druhý den. Ostatně z láhve se podávala i glukoza, přestože všude se doporučuje v zájmu zachování kojení krmit lžičkou nebo jiným způsobem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.