Tak nevim, rodila jsem v Praze-Podoli a rozhodne si nemuzu stezovat, asi nejsem moc rozmazlena. Pravda vybaveni je sice zastarale, ale pro mne bylo spise dulezitejsi jak se dari detatku a jestli bude zdrave. Personal se ke me choval naprosto skvele. Nejlepsi byla porodni asistentka, i presto ze si se mnou velice uzila, mne neustale utesovala a podporovala. Byla proste senzacni. Lekari a sestricky na sestinedeli byli take skveli. Opravdu ze strany personalu nebylo co vytknout. A to, ze tam byla spolecna sprcha a nebyl vyber z jidel? No Boze, ty 4 dny se to snad da vydrzet. Dulezite pro mne bylo to, ze jsem tam byla se svym miminkem-zdravym a krasnym, a ze na nas doma cekal tata a starsi braska.
Ale velice mne rozhorcil Vas nazor na lekare. Oni sice vedi do ceho sli a nejen oni, vlestne vsichni zdravotnici, ale predstavte si, ze jsou to take lide a maji rodiny. Urcite chteji svym detem kupovat pekne obleceni a ne hadry ze sekace, chteji jim doprat vzdelani, chteji jet take na dovolenou k mori... Vy si myslite, ze Vam budou slouzit do umoru. Vite jak je prace zdravotnika namahava fyzicky, ale hlavne psychicky? Uz jste nekdy videla umirat male dite? Ja ano. Jsem detska sestra, ale ze sveho platu bych tak maximalne zaplatila za byt a koupila suchy chleb na nedeli.
Je videt, ze vy nemate nouzi, protoze takovy nazor muze rict jen clovek, ktery nic podobneho nezazil, zbohatlik a sobec. Ze Vam neni hanba!!!
Předchozí