Přidat odpověď
Tinas, Týna má sice na pohled pěkný vlasy, ale praktická stránka věci je k prdu...děsně se jí to cuchá, každé česání je za trest. Je to pár dní, co jsem jí ostříhala, takže má mikádko a je to o fous lepší. Jinak asi do 2 let měla 5 vlasů třema řadama :o))
Interiér-ta červená je super, pocitově je hodně teplá-samo podle odstínu. Hlavně se s ní dá kouzlit, když potřebuješ opticky něco zkrátit,proto jí máme proti schodům, jsou dlouhý a na té zadní stěně obýváku, je to dlouhá nudle.
Týny baryv jsem vám už psala a ložnici máme modro/modrou-tmavší a světlejší. Tam jsem volila modrou kvůli letním nocím,jsme v podkroví, ložnička malá a v létě tam je na chcípnutí, tak jsme si dali modrou aby nás alespoň pocitově chladila :o)
A spodní pokoj, bývalá ložnice kde s námi spala Týnka do 1,5 roku, spodní třetina zdí světle modrá, pak bordura a světlá meruňka. Barvy jsou identické s bordurou,kupovali jsme jí v Hornbachu a tamnám pod ní namíchali odstíny.
Jen mám pocit, že jsem vyčerpala svou fantazii na vršku, takže teď potřebuju vymyslet tu kuchyň/jídelnu a předsíň/koupelna/WC.
Problém je, že kuchyň má relativně malé okno na velikost místnosti, takže je to tmavý, navíc do ulice kterou lemuje lipová alej, takže taky stíní,musím tedy něco světlého a navíc chci oddělit kuchyň od jídelny- být to světlá místnost, tak tam dám zelenou lehce do khaki- ...tak si v hlavě kombinuju barvičky.
Předchozí