V porodnici v KV jsem porodila v červnu 2004 a nemůžu si stěžovat na žádnou sestřičku,doktorku či doktora. S manželem jsme navštěvovali předporodní kurz,který nás připravil nejen na porod a péči o miminko,ale i na možné problémy s nemocničním personálem. Jelikož při prvním vyšetření na porodním sále nám bylo oznámeno,že porod bude trvat dlouho rozhodli jsme se tento čas ztrávit na předporodním nadstandartním pokoji(nebylo to tak stašné 8hodin a bylo to)všechny sestřičky byly moc milé a pomohly mi ve všech ohledech a paní doktorka nás s manželem povzbuzovala. Sestry na šestinedělí se ke mě chovaly zase moc mile a to i ty dětské.Dodávaly mi sebevědomí při kojení a nevadilo jim,že se na vše ptám 3x.Je pravda,že paní doktorku Zejdovou jsem nepoznala jen při závěrečné prohlídce a chovala jako každá jiná doktorka a to i k ostatním maminkám na našem pokoji.
Všem moc děkuji a porod patří k našim nejkrásnějším zážitkům a i pobyt na oddělení 6nedělí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.