| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Oblastní nemocnice Kolín, a.s.

Hezký den, tak si pročítám o našich porodnicích a tenhle příspěvek mě docela vytočil. Rodila jsem v kolínské porodnici v lednu roku 2001. Samozřejmě jsem se před porodem snažila získat co nejvíc informacích o porodnicích v okolí ( rozhodovala jsem se mezi kolínskou a nymburskou). Po mnoha "výzvědách" u kamarádek jsem zvolila kolínskou a nemůžu si stěžovat. Předporodní kurz jsem navštěvovala i s manželem, cvičení jsme sice opravdu museli navštívit v jiném městě, ale i to se dá nějak zařídit...přeci jenom je to cvičení pod dozorem sester, takže i rizikové maminy to mohou absolvovat.
Během kurzů nám byla nabídnuta možnost různých způsobů porodu, podrobně jsme prohlédli porodní sály, veškeré možnosti, možnost partnera u porodu je zde celkem samozřejná.
Nadstandart. pokoje jsou tu opravdu jen 2, takže se stane, že mohou být obsazené.
Bohužel jsi asi navštívila porodnici ve špatné době, ale já si opravdu nemůžu stěžovat.
Po celou dobu porodu byl se mnou manžel, mohla jsem se volně pohybovat, chodit pod sprchu a hned po porodu mi přiložili mimčo k prsu a pokoje s WC a sprchou taky nejsou k zahození.
Takže já si nestěžuju a i pohruhé bycvh ráda rodila v Kolíně.... Ale záleží taky na lidech a na jejich přístupu k maminám...a já měla tentokrát štěstí....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.