Já jsem rodila v Podolí a připadala jsem si, opravdu jak ta kráva co vedou na porážku. Hnali mě dlouhou chodbou s miminkem mezi nohama z hekárny na porodní sál (do sekyrárny). Doktor se tam přivalil v gumové zástěře a rukavicema na rukou. Pověsili mi nohy nahoru do třmenů a za čali mě porcovat (jak tu krávu na porážce). Rozřízli mi přirození a potom moje lidské tele odnesli pryč. Přesně tak se chovají chovatelé dobytka, ty odnášejí telata od krav, abychom mi "lidé"měli mlíčko. Teleti potom dávají umělou výživu a matky kojí přístrojem. Porodnická, podolská prasata!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.