Dobrý den.....zdravím všechny maminky.velmi ráda bych rodila ve Vsetínské porodnici.....na jednu stranu je nejblíž, ale to by ani tak hlavní důvod nebyl...miminko čekáme v červnu a tak se ptám známých a kamarádek na jejich názory ohledně porodnic....hodně jich rodilo ve Zlíně a skoro ve všech případech u nich nastaly komplikace...je to možná náhoda ale o vsetínské porodnici slýchávám samou chválu....chtěla jsem se vás maminek vsetínské porodnice zeptat, co si mám všechno pokoupit do porodnice....je ještě brzo ale radši se poptám předem...třeba plenky oblečení na mimnko atd....děkuji za radu....ještě jsem se chtěla zeptat ohledně té vany....jak funguje třeba to když příjmou 2 rodičky a obě o ni mají zájem? je tam jen jedna nebo jak to je?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.