11.7.2004 se mi v jičínské porodnici narodila dcera Emma. Mé zkušenosti s porodnicí jsou výborné. Celý areál je velmi pěkný, zrekonstruovaný, působí příjemným nenemocničním dojmem. Přístup ošetřujícího personálu – jak lékaře, tak sestřiček na porodním sále byl profesionální, ale také lidský, všichni se snažili vyjít mi maximálně vstříc, pokud to šlo – vč. vyšetření ve vaně. Na sále jsem měla k dispozici sprchu, vanu, balón a polohovatelné lehátko, vše jsem využívala a vše mi pomáhalo snášet bolesti. Na požádání jsem dostala epidurál. Celou dobu se mnou mohl být manžel, což byla veliká psychická podpora. Na odd. šestinedělí jsou dvojlůžkové pokoje s koupelnou (sprcha, WC), to je pro maminku nedocenitelné, nadstandart má navíc televizi a ledničku. Pro miminka jsou na pokojích praktické, polohovatelné a pojízdné postýlky vybavené chůvičkou monitorující dech miminka. Dětské sestřičky byly hodné a ochotné vždy poradit a pomoci a také dětská lékařka trpělivě odpovídala na všechny mé dotazy. Návštěvy jsou v odpoledních hodinách, ale byla jsem na pokoji sama a po domluvě se sestrou byly návštěvy možné kdykoli. Strava nemocniční, ale šlo to, hlady jsem netrpěla. Domů jsme šly čtvrtý den. Narození dcery je zážitkem nezapomenutelným a pobyt v této nemocnici zážitkem opravdu hezkým. Pokud chcete více informací můžete mne kontaktovat na petru.l@seznam.cz. 11.7.2004 se mi v jičínské porodnici narodila dcera Emma. Mé zkušenosti s porodnicí jsou výborné. Celý areál je velmi pěkný, zrekonstruovaný, působí příjemným nenemocničním dojmem. Přístup ošetřujícího personálu – jak lékaře, tak sestřiček na porodním sále byl profesionální, ale také lidský, všichni se snažili vyjít mi maximálně vstříc, pokud to šlo – vč. vyšetření ve vaně. Na sále jsem měla k dispozici sprchu, vanu, balón a polohovatelné lehátko, vše jsem využívala a vše mi pomáhalo snášet bolesti. Na požádání jsem dostala epidurál. Celou dobu se mnou mohl být manžel, což byla veliká psychická podpora. Na odd. šestinedělí jsou dvojlůžkové pokoje s koupelnou (sprcha, WC), to je pro maminku nedocenitelné, nadstandart má navíc televizi a ledničku. Pro miminka jsou na pokojích praktické, polohovatelné a pojízdné postýlky vybavené chůvičkou monitorující dech miminka. Dětské sestřičky byly hodné a ochotné vždy poradit a pomoci a také dětská lékařka trpělivě odpovídala na všechny mé dotazy. Návštěvy jsou v odpoledních hodinách, ale byla jsem na pokoji sama a po domluvě se sestrou byly návštěvy možné kdykoli. Strava nemocniční, ale šlo to, hlady jsem netrpěla. Domů jsme šly čtvrtý den. Narození dcery je zážitkem nezapomenutelným a pobyt v této nemocnici zážitkem opravdu hezkým. Pokud chcete více informací můžete mne kontaktovat na petru.l@seznam.cz.
Předchozí