Dito,patřím k těm dávným téměř strašidelným případům,ale před 7měs jsem porodila v Brandýse druhého synka,bohužel opět císařským řezem. Tentokrát jsem se servisem byla spokojená,příjemné sestry i lékaři. Je tam spousta nových milých,mladých sestřiček vážně jsem si nemohla stěžovat.Pan primář je skvělý,je nová mladá paní doktorka jen pro rodící maminky. V těhotenství se o mne starala dr. Mikysková (ani nevím kdy odešla ) ta mi dala sílu překonat v prosinci07 počáteční problémy s těhotenstvím. Trochu jsme se opět neshodly s vrchní sestrou pro miminka na oddělení šestinedělí,ale nebyla to žádná tragedie a vše jsme si v klidu vyříkaly. Jen jak jsem byla u porodu sama připada jsem si trochu opuštěná,ale pokud budete s partnerem nebo jiným doprovodem bude to jistě OK. Paní co rodila po mě měla u porodu sestřičku/učnici a byla nadšená,protože ta s ní chodila,dýchala a plně se jí věnovala. Já to štěstí neměla,ale i tak byl porod veden profesionálně.Takže já říkám Brandýs ano.
Kamarádka rodila před měsícem,kdy probíhaly na oddělení šestinedělí stavební úpravy,tak to bylo nepříjemné,ale snad už je vše dokončené.Držím palce,ať porod proběhne co nejlépe a jste oba zdraví.
Předchozí