měla jsem podobný problém se s vou matkou,píšu měla,protože jsem to ,bohužel musela vyřešit rázně a jednou provždy. Matka mi v podstatě zničila 1. manželství a po poslední hádce před 3 lety jsem málem potratila,řekla jsem si dost! Od té doby se sní nestýkám, vytrpěla jsem si svoje,ale za ten klid to stojí. Něco se ve mě zlomilo a od té doby k ní nic necítím.Možná budete muset časem udělat to samé.Nevěřím na řeči o rodičích,kterým musíme být vděční za každou cenu.Někdy to prostě nejde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.