Milá Magdo, taky tvé stížnosti nechápu. V Havířovské nemocnici jsem rodila dvakrát, podruhé v březnu 2007, tedy ve stejném období jako ty a nemohla jsem si to tam vynachválit. Ikdyž jsem byla druhorodička, tedy by nemuseli kolem mne tolik skákat, tak skákali a ukazovali mi všechno jako poprvé. Sprchy nebyly nic moc, to je pravda, ale vždycky tam bylo čisto, vytřeno, uklizeno. A teď už jsou přestěhovaní na nové oddělení a je to tam prý super. Taky mi připadají zbytečné a neopodstatněné narážky na personál. Je to jistě všechno o lidech, ale naprostá většina personálu tam byla víc než ochotná. Jestli to není všechno o tom, žes měla těžký porod. Já měla taky první těžký a kluk měl 4,08, což při mé váze 50kg byla taky fuška, ale díky ochotě personálu jsme to v pohodě zvládli. To špinavé prostěradlo s mi fakt nezdá, protože vím, že nám dávali nové kdykoliv jsme měli špinavé.Nikde by kolem tebe neskákali, tak jak bys pískali, nejsi na jejich oddělení jediná a co slýchám od kamarádek, které rodily v jiných porodnicích v kraji, tak bych řekla, že jsem na tom v Havířově byla ještě dobře.
Předchozí